Pečený špenát s mozzarellou

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
411 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenát omyjeme, očistíme a z listů vykrojíme tuhé stonky. Plech pokapeme olivovým olejem a přidáme najemno nasekaný česnek.
  • 2
    Špenátové listy rozdělíme na plech a zakápneme zbytkem olivového oleje, posypeme na kostičky nakrájenou mozzarellou a nasekanými vlašskými ořechy.
  • 3
    Vše posypeme čedarem, osolíme, opepříme a vložíme do trouby předehřáté na 220°C, kde špenát pečeme 20 minut.
  • 4
    Po upečení ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.