Pečený úhoř
65 min.

Ingredience
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaŠalvěj sušená
- 2lžíceStrouhanka
- 600gramůÚhoř říční
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
125 mg
Cukr
278 mg
Postup přípravy
- 1Pokud máme úhoře většího, tak jej stáhneme, menšího nemusíme.
- 2Rybu nakrájíme na menší díly, osolíme, posypeme šalvějí a dáme péct do rozehřátého másla do předehřáté trouby.
- 3V průběhu pečení zasypeme úhoře strouhanou houskou.
- 4Než rybu vyndáme z trouby, tak ještě zakapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.