Pekařské závitky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osolíme, poklademe plátky slaniny, potřeme hořčicí a posypeme nastrouhaným křenem. Filety zarolujeme a obalíme v mouce smíchané s paprikou, kmínem a pepřem. Vložíme do pekáčku vymazaného olejem a zapečeme.
  • 2
    Potom závitky zalijeme smetanou, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme znovu zapéci dozlatova.
  • 3
    Podáváme s dílkem citronu a vařenými bramborami, posypanými nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.