Pekingské zelí dušené v mrkvi

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, na nudličky nakrájené zelí vsypeme do kastrolu na oloupanou, nasekanou cibuli zpěněnou na oleji. Osolíme, osladíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Potom zelí zaprášíme hladkou moukou a opepříme. Očištěnou, na kostky nakrájenou mrkev uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, scedíme a necháme okapat. Vmícháme do zelí. Očištěné, nakrájené houby podusíme na kousku másla doměkka a přidáme k zelí s mrkví. Vše zlehka promícháme a posypeme nasekanou petrželkou. Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.