Pěna z kozího sýru s kousky čerstvé zeleniny

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
736 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku oloupeme, cca 5min ji povaříme ve víně, slijeme a nasekáme najemno.
  • 2
    Kozí sýr metličkou zpracujeme na krémovou konzistenci, přidáme šalotku a nasekaný kerblík, ochutíme solí a pepřem. Poté vmícháme částečně vyšlehanou smetanu.
  • 3
    Želatinu namočíme do studené vody, vymačkáme, na pánvičce na mírném ohni rozpustíme a přidáme k sýrové směsi. Opatrně promícháme a pěnu dáme vychladit na 4h do lednice.
  • 4
    Všechnu zeleninu nakrájíme na tenké proužky, rozdělíme do misek, do každé přidáme lžíci sýrové pěny, dozdobíme lístky kerblíku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 26. 5. 2017
Pěna z kozího sýru s kousky čerstvé zeleniny
Výborné 😉