Penne all´arrabbiata

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
10 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmrazíme hrášek.Penne uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Asi 2 minuty před dovařením přidáme rozmrazený hrášek.
  • 2
    Petrželku opláchneme, osušíme a najemno nakrájíme.
  • 3
    Dále si připravíme omáčku - rozmixujeme rajčatový protlak,česnek,kapary,kečup a olivový olej na pyré.Osolíme a na dochucení přidáme špetku cukru.Chilli papričku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme jader, najemno nakrájíme a přimícháme do pesta.
  • 4
    Nastrouháme parmezán.Penne s hráškem scedíme a smícháme s pestem, olivami a nasekanou petrželkou.Na talíři posypeme parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.