Penne s kerblíkem a skořicí

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
9 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
492 mg
Cukr
433 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny vaříme v dostatečném množství osolené vody asi 12 minut, scedíme je a necháme okapat.
  • 2
    Z parmazánu škrabkou nastrouháme lžíci hoblinek, zbylý sýr nastrouháme. Z omytého kerblíku otrháme lístky a jemně je nasekáme.
  • 3
    Uvařené těstoviny promícháme s nastrouhaným sýrem a zakysanou smetanou, osolíme, opepříme a ochutíme skořicí. Přimícháme polovinu kerblíku a pokrm upravíme na talíře. Posypeme zbylým kerblíkem a hoblinkami parmazánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.