Penne s rajčaty a feferonkami

20 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
609 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
27 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Penne uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme nakrájený stroužek česneku a nakrájené feferonky. Lehce orestujeme, přidáme rajčata a dva lístky bazalky. Vše mícháme a podle potřeby podléváme vodou z těstovin. Omáčku vaříme asi 5 minut.
  • 3
    Do povařené omáčky vmícháme těstoviny a ihned podáváme.
  • 4
    Každou porci posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.