Penne s rajčaty a rukolou

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a 150 ml vody zachytíme.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostky. Z omyté bazalky otrháme lístky, několik ponecháme na ozdobu a zbylé nasekáme. Rukolu omyjeme a silné stonky odstraníme.
  • 3
    Na pánvi na lžíci oleje osmahneme oloupaný, na plátky nakrájený česnek. Okapané těstoviny smícháme v míse s rajčaty, zbylým olejem, vodou z těstovin, česnekem, rukolou, bazalkou a kapary. Pokrm podle chuti osolíme, opepříme a ozdobíme lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.