Penne se sardelkami
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 300gramůTěstoviny Penne
- 250gramůCuketa
- 2lžíceKapary sterilované
- 2stroužkyČesnek
- 250mililitrůVývar drůbeží
- 400gramůPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceTymián čerstvý
- 8kusůSardelové řezy
- 3litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
12 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Penne uvaříme dle návodu. Mezitím nakrájíme cuketu na kostky, papriky na nudličky a cibuli a česnek nasekáme nadrobno.
- 2Na pánvi rozehřejeme olej a za častého míchání na něm orestujeme cibuli a česnek. Poté přidáme papriky a cukety. Osolíme a opepříme, zalijeme vývarem a dusíme 5 minut.
- 3Do směsi vmícháme sardelové filety a kapary. Přidáme penne, dle chuti osolíme, opepříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.