Penne se smetanou a sýrem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
29 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
35 mg
Cukr
492 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu.
  • 2
    Zatímco se vaří, smícháme v misce žloutky, nastrouhaný parmezán a ricottu. Přilijeme smetanu a promícháme vidličkou.
  • 3
    Dle chuti přisypeme trochu nastrouhaného muškátového oříšku, trochu soli a pepře. Hotové těstoviny slijeme. Čistý hrnec vrátíme na plotnu a zahřejeme v něm máslo. Vložíme do hrnce těstoviny a při střední teplotě promícháme.
  • 4
    Odstavíme z ohně a přilijeme k těstovinám směs smetany a sýra. Promícháme, aby se vše spojilo. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.