Penne se špenátem a stiltonem

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
917 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
46 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Penne uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém másle restujeme nadrcený česnek 1 minutu. Přilijeme smetanu, podusíme 2-3 minuty a nakonec vmícháme rozšlehané vejce.
  • 3
    Očištěné, nakrájené houby krátce podusíme ve vlastní šťávě a vmícháme do smetanové směsi. Potom přidáme uvařené penne, promícháme a prohřejeme. Dále přidáme omytý, nakrájený špenát, rozdrobený sýr, špetku muškátového oříšku a podle chuti mírně osolíme a opepříme. Vše zlehka promícháme.
  • 4
    Pokrm upravíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.