Pepřené vepřové kotlety s octem balsamico

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
954 mg
Cukr
324 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru vložíme česnek, celý pepř, sušený tymián, rozdrcené chilli papričky, ocet a olej a suroviny rozmixujeme na hrubou kaši.
  • 2
    Z kotlet odřízneme přebytečný tuk a obalíme je v připravené marinádě z obou stran.
  • 3
    Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím cca 8-10min po každé straně. Mezitím potíráme ještě octem balsamico. Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.