Pepřený losos s řeřichovým dresinkem
30 min.
Ingredience
- 520gramůLosos obecný
- 10mililitrůOlej olivový extra panenský
- 5mililitrůCitronová šťáva
- 1gramŘeřicha
- 250gramůMajonéza
- 1gramSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 1mililitrTabasco
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Lososa opepříme a položíme na plech. Plech s pepřeným lososem vložíme pod rozehřátý gril a z obou stran grilujeme asi 10 minut. Během grilování potíráme olejem smíchaným s jednou polovinou citronové šťávy.
- 2Řeřichový dresink je na přípravu velmi jednoduchý. Majonézu vyšleháme s druhou polovinou citronové šťávy a řeřichou. Dle chuti přimícháme tabasco, sůl a pepř.
- 3Jakmile je losos hotový, můžeme servírovat s řeřichovým dresinkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.