Peprná meruňková omáčka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
10 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kompotované meruňky necháme okapat a asi 5min podusíme na rozehřátém másle.
  • 2
    Přidáme brandy, meruňkovou šťávu, celý růžový pepř, ochutíme solí a provaříme do mírného zhoustnutí.
  • 3
    Poté přimícháme světlou omáčku a smetanu, dochutíme solí, pepřem a tabascem.
  • 4
    Omáčka je vhodná k mořským plodům, zejména k obřím krevetám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.