Pepřová omáčka s gorgonzolou
25 min.
Ingredience
- 125gramůSýr Gorgonzola
- 300mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 100mililitrůVývar zeleninový
- 2lžícePetržel - nať
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 3lžičkyNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
322 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Vývar a smetanu vlijeme do kastrolu a necháme přejít varem. Přidáme na kostičky nakrájený sýr a necháme jej za stálého míchání rozpustit.
- 2Do omáčky vmícháme nasekanou petrželku, pepř, citronovou šťávu a podle chuti osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.