Pepřové krevety se solí

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
549 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hmoždíři rozetřeme černý a sečuánský pepř a sůl. Přidáme cukr a schováme na později.
  • 2
    Tygří krevety opláchneme pod studenou vodou a utřeme je do sucha.
  • 3
    Ve velké předehřáté pánvi rozehřejeme olej, přidáme krevety, zázvor, nasekanou chilli papričku, česnek a 5 minut smažíme, dokud nejsou krevety propečené. Přidáme do pánve směs z hmoždíře a smažíme minutu za neustálého míchání.
  • 4
    Krevetami naplníme teplé servírovací misky a ozdobíme každou jarní cibulkou.
  • 5
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.