Perlička dušená po myslivecku

80 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
782 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
55 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
664 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou perličku osolíme, vložíme do pekáče spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí a na kostičky nakrájenou slaninou. Přidáme koření a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia. Během pečení maso poléváme vypečenou šťávou. Měkkou perličku zalijeme rozmíchanou zakysanou smetanou a povaříme - šťávu nepasírujeme. Můžeme podávat s knedlíky a brusinkovým kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.