Pestrý salát s ředkvičkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
107 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 3cm. Vaříme je v osolené vodě 10 minut, scedíme, zchladíme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Omytá rajčata nakrájíme na osminky, očištěné ředkvičky a cibulku nakrájíme na kolečka.
  • 3
    Rozmícháme olej, ocet, pepř a sůl. Všechny salátové přísady promícháme v míse, přelijeme zálivkou a zlehka promícháme.
  • 4
    Podáváme ke karbanátkům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.