Pestrý salát ze sleďů
20 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 400mililitrůMajonéza
- 3kusyOkurka salátová
- 180mililitrůOcet vinný
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 120gramůHořčice
- 4kusyJablka
- 120gramůKopr čerstvý
- 4krajíceChléb celozrnný žitný
- 6kusůSledí filety Nekton
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1059 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
83 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
11 g
Cukr
31 g
Postup přípravy
- 1Jablka rozčtvrtíme a odstraníme jádřince, okurku oloupeme a podélně rozpůlíme, cibule oloupeme. Jablka nakrájíme na plátky, okurky na půlkolečka a cibule na kolečka, okapané sleďové filety na kousky. Vše smícháme v míse.
- 2V misce připravíme zálivku z octa, soli, pepře, majonézy a hořčice.
- 3Zálivku smícháme se salátem, ozdobíme otrhanými tenkými snítky kopru a podáváme s celozrnným chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.