Pestrý salát ze sleďů

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1059 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
83 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
11 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka rozčtvrtíme a odstraníme jádřince, okurku oloupeme a podélně rozpůlíme, cibule oloupeme. Jablka nakrájíme na plátky, okurky na půlkolečka a cibule na kolečka, okapané sleďové filety na kousky. Vše smícháme v míse.
  • 2
    V misce připravíme zálivku z octa, soli, pepře, majonézy a hořčice.
  • 3
    Zálivku smícháme se salátem, ozdobíme otrhanými tenkými snítky kopru a podáváme s celozrnným chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.