Petržel na zázvoru

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
29 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou petržel nakrájíme na nudličky a blanšírujeme v hrnci s vroucí osolenou vodou 2 minuty.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme jemně nakrájený zázvor a za stálého míchání zvolna opékáme 2-3 minuty. Přidáme petržel, promícháme, osolíme a opepříme.
  • 3
    Směs vložíme do zapékací mísy a zalijeme rozmíchanou smetanou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 10-15 minut. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.