Piemontská obloha

30 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
20 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
837 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hříbky očistíme, omyjeme a nakrájíme na silné plátky. Rajčata rozpůlíme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na proužky. Do pekáčku vložíme plátky hub, na ně rovnoměrně poklademe proužky rajčat, přidáme máslo, pasírovaný česnek a posekanou petrželku. Nakonec
  • 2
    vše zasypeme strouhaným sýrem, osolíme a opepříme.
  • 3
    Pečeme 15 minut v předehřáté troubě na maximum.
  • 4
    Obloha je vhodná k pečenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.