Piemontská obloha
30 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 100gramůRajčata
- 60gramůMáslo čerstvé
- 200gramůHříbky čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 20gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
20 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
837 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hříbky očistíme, omyjeme a nakrájíme na silné plátky. Rajčata rozpůlíme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na proužky. Do pekáčku vložíme plátky hub, na ně rovnoměrně poklademe proužky rajčat, přidáme máslo, pasírovaný česnek a posekanou petrželku. Nakonec
- 2vše zasypeme strouhaným sýrem, osolíme a opepříme.
- 3Pečeme 15 minut v předehřáté troubě na maximum.
- 4Obloha je vhodná k pečenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.