Pikantní bramborový salát

30 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
3 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
629 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vroucí vodě asi 20 minut. Poté brambory necháme trochu vychladnout, slupku oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Ve velké míse smícháme olivový olej, citronovou šťávu, hořčičná semínka, římský kmín, chilli papričku, zázvor a kurkumu. Do takto připravené zálivky přidáme najemno nasekanou šalotku a nakrájené brambory. Vše důkladně promícháme a před podáváním zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.