Pikantní brambory s tvarohem

70 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
3 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Brambory nakrojíme do kříže a slupku propíchneme vidličkou. Jednotlivé brambory zabalíme do alobalu a pečeme v předehřáté troubě hodinu doměkka.
  • 2
    Smícháme pastu ze sušených rajčat a mletý koriandr, osolíme, opepříme. Těsně předtím, než jsou brambory hotové, rozehřejeme v kastrolu olivový olej a opečeme na něm jarní cibulku a čili papričky doměkka. Do směsi přimícháme ochucenou pastu a tequilu a zahříváme ještě 1 minutu. Kastrol odstavíme a přimícháme nakrájený koriandr. Tvaroh řádně promícháme se směsí.
  • 3
    Brambory rozbalíme a tvaroh rozdělíme na brambory. Brambory ozdobíme snítkami koriandru a měsíčkem limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.