Pikantní candát

20 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
116 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z candáta vyřezáme filety, omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Obalíme v mouce. Rozpálíme olivový olej a filety v něm asi
  • 3
    4 minuty z obou stran opečeme.
  • 4
    Citrony omyjeme, nakrájíme na velmi tenké plátky a přidáme k rybě.
  • 5
    Oloupeme česnek, prolisujeme a vetřeme do ryby. Upravíme
  • 6
    na talíř a podáváme s opečenými malými brambůrky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.