Pikantní čertovská omáčka

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
837 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    V kastrůlku rozpustíme 10 g másla, přidáme cibulku a orestujeme ji. Potom přidáme celý pepř, tymián, bobkový list, bílé víno, ocet a necháme tekutinu svařit na polovinu.
  • 3
    Poté přilijeme zahuštěný zeleninový vývar, worcester, přidáme celý pepř a vaříme dalších 10 minut. Nakonec omáčku přecedíme, osolíme, opepříme a přimícháme najemno nasekaný estragon a zbytek másla. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.