Pikantní čínské zelí s kukuřicí

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čínské zelí omyjeme, očistíme a listy rozebereme. V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, odstavíme ji a na 10 minut do ní listy čínského zelí vložíme. Poté je vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Troubu předehřejeme a 220 stupňů Celsia. Bagetu nakrájíme na plátky, pokapeme 3 lžícemi oleje, který jsme předtím promíchali s česnekem. Takto připravené bagetky vložíme na plech a pečeme 10 minut dozlatova. Parmazán nastrouháme na hrubém struhadle.
  • 3
    Chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje a přidáme chilli papričku a spařené listy čínského zelí. Po 3 minutách přidáme kukuřici a zahříváme další 2 minuty. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Směs z pánve rozložíme na připravené talíře, posypeme nastrouhaným parmazánem a podáváme s česnekovými bagetkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.