Pikantní cizrna

55 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
8 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
11 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu uvaříme dle návodu a vývar ponecháme.
  • 2
    Na oleji osmahneme cibuli, česnek a kmín. Vmícháme na kostky nakrájené brambory, uvařenou cizrnu, pepř, koriandr, chilli, kurkumu a směs 4 minuty podusíme.
  • 3
    Poté přilijeme 450 ml vývaru z cizrny a na mírném ohni vaříme asi 25 minut.
  • 4
    Přidáme rozinky, ještě 4 minuty povaříme, odstavíme, nakonec přidáme mandle, dle chuti dochutíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.