Pikantní francouzská omáčka Dijon

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
537 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    V kastrůlku smícháme bílé víno s portským vínem, přidáme jarní cibulku a přivedeme k varu. Přilijeme zahuštěný zeleninový vývar a 10 minut povaříme.
  • 3
    Nakonec přimícháme smetanu a ještě 5 minut povaříme. Osolíme, opepříme, přimícháme hořčici, máslo a najemno nasekanou pažitku. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.