Pikantní hovězí plátky

16 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
29 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
556 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej a maso na něm 3-4min za stálého míchání orestujeme. Pepř necháme okapat a přidáme do pánve. Mandarinky rovněž necháme okapat, šťávu odložíme, mandarinky přidáme k masu a krátce 1-2min podusíme.
  • 3
    Poté přimícháme 2-3 lžíce mandarinkové šťávy a ochutíme solí.
  • 4
    Rozdělíme na talíře, dozdobíme nasekanou pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.