Pikantní hovězí plátky
16 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 100gramůKompot mandarinkový
- 5lžicOlej sezamový
- 600gramůHovězí roštěnka vys. peč.
- 50gramůNakládaný zelený pepř
- 0,5kusPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
29 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
556 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a nakrájíme na kousky.
- 2Ve woku rozpálíme olej a maso na něm 3-4min za stálého míchání orestujeme. Pepř necháme okapat a přidáme do pánve. Mandarinky rovněž necháme okapat, šťávu odložíme, mandarinky přidáme k masu a krátce 1-2min podusíme.
- 3Poté přimícháme 2-3 lžíce mandarinkové šťávy a ochutíme solí.
- 4Rozdělíme na talíře, dozdobíme nasekanou pažitkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.