Pikantní jablkovo-mrkvová pasta
10 min.
Ingredience
- 2lžíceČerstvý přírodní sýr
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusMrkev kořen
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 1lžícePažitka
- 1špetkaPepř cayenský
- 6krajícůChléb celozrnný pšenično-žitný
- 0,5kusJablka
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
2 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Metličkami vymícháme čerstvý sýr do krému. Omyjeme mrkev a jablko a nastrouháme do sýrové hmoty. Dochutíme solí, středně ostrou hořčicí, pepřem, cayenským pepřem a citronovou šťávou.
- 2Namažeme na chleba a posypeme pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.