Pikantní jáhlová kaše

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
22 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jáhly propláchneme vroucí vodou, scedíme, zalijeme mlékem, posypeme nasekanou feferonkou, osolíme a za stálého míchání uvaříme na hustou kaši.
  • 2
    Vaříme přibližně 20 minut. Před dokončením vaření, kaši dochutíme pepřem a jemně nastrouhanou citrónovou kůrou. Na pánvi rozpálíme máslo, na něm osmahneme na tenké plátky nakrájenou cibuli. Tu vmícháme do kaše.
  • 3
    Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.