Pikantní játra na zelenině

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
38 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněná játra nakrájíme na silnější plátky. Potřeme je kečupem a obalíme v mouce. Na rozehřáté sádlo naskládáme plátky slaniny, když se začne slanina smažit, ztlumíme oheň. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, rajčata, na proužky nakrájenou papriku, nastrouhaný česnek a feferonku. Pod poklicí dusíme přibližne 20 minut.
  • 2
    Hotová játra vyjmeme z hrnce, dáme je stranou a šťávu ze zeleniny dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
  • 3
    Játra dáme na talíř a polejeme je výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.