Pikantní játrový salát s hrozny

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
20 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra zasypeme hladkou moukou a podusíme na pánvi na rozehřátém olivovém oleji. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Ředkvičky omyjeme, nakrájíme na kolečka. Pomeranče oloupeme, zbavíme bílé slupky a vyjmeme dužinu. Hrušku oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme a hroznové víno omyjeme. Opraný polníček osušíme, vyložíme jím misku a přidáme ostatní přísady. Červené víno smícháme s citronovou šťávou a hroznovým olejem a salát zakapeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.