Pikantní kapr
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý celý
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 600gramůKapr obecný
- 1lžíceCitronová šťáva
- 150mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
46 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
226 mg
Cukr
99 mg
Postup přípravy
- 1Umyjeme, osušíme a citronem zakápneme každou porci kapra. Potřeme česnekem.
- 2Smícháme v míse hladkou mouku s pepřem, paprikou, chilli kořením a ve směsi kapra obalíme.
- 3Na rozpáleném tuku kapra osmahneme z obou stran.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.