Pikantní králičí maso se žampiony a mandlemi

60 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, vykostěné a omyté králičí maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Ve velké pánvi nebo ve woku na rozehřátém oleji nudličky masa osmažíme, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, kari koření a krátce osmahneme. Podlijeme vývarem a přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, nasekané feferonky a vše chvíli podusíme.
  • 3
    Potom vmícháme kečup, plátky mandlí nasekané na nudličky a ochutíme sójovou omáčkou, případně solí. Pokrm jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.