Pikantní králičí maso se žampiony a mandlemi
60 min.
Ingredience
- 600gramůKráličí maso
- 1kusCibule
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 1šálekVývar zeleninový
- 4lžíceOlej rostlinný
- 2kusyFeferony
- 6lžicKečup
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaKari koření
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30gramůMandle plátky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné, vykostěné a omyté králičí maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
- 2Ve velké pánvi nebo ve woku na rozehřátém oleji nudličky masa osmažíme, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, kari koření a krátce osmahneme. Podlijeme vývarem a přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, nasekané feferonky a vše chvíli podusíme.
- 3Potom vmícháme kečup, plátky mandlí nasekané na nudličky a ochutíme sójovou omáčkou, případně solí. Pokrm jen prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.