Pikantní králík

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
958 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
68 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
18 g
Cukr
50 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z vykostěného králíka naklepeme, nakrájíme na nudličky, v pánvi na rozehřátém sádle osmažíme. Přidáme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek, na proužky kapii, nasekanou feferonku a cibulovou nať. Posypeme solí, pepřem, přidáme kečup, hořčicí, podlijeme vývar, přiklopíme poklicí a dusíme nejméně 30 minut.
  • 2
    Když je maso měkké, nakrájíme na kolečka pórek, posypeme směs a necháme ještě pod poklicí.
  • 3
    Po dobu dušení nezapomeneme občas zamíchat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.