Pikantní králík
60 min.
Ingredience
- 0,5kilogramKráličí maso
- 200gramůSádlo vepřové škvařené
- 3kusyKapie
- 3kusyFeferony
- 2stroužkyČesnek
- 5lžicKečup ostrý
- 1lžíceHořčice
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 4lžíceCibule - nať
- 3lžícePórek
- 0,5litrVývar z hovězích kostí
- 4litryCibule - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
958 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
68 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
18 g
Cukr
50 g
Postup přípravy
- 1Maso z vykostěného králíka naklepeme, nakrájíme na nudličky, v pánvi na rozehřátém sádle osmažíme. Přidáme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek, na proužky kapii, nasekanou feferonku a cibulovou nať. Posypeme solí, pepřem, přidáme kečup, hořčicí, podlijeme vývar, přiklopíme poklicí a dusíme nejméně 30 minut.
- 2Když je maso měkké, nakrájíme na kolečka pórek, posypeme směs a necháme ještě pod poklicí.
- 3Po dobu dušení nezapomeneme občas zamíchat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.