Pikantní losos

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme citronovou šťávu, limetovou šťávu, hořčici, kopr, cukr, olivový olej, bazalku a nalijeme na lososa nakrájeného na kostičky, osoleného, opepřeného a uloženého v nekovové misce. Misku překryjeme potravinářskou folií a uložíme na 15–20 minut do ledničky.
  • 2
    Zatím si smícháme listy bazalky, salátové listy, roketu a obložené rozpůlenými plátky okurky připravíme na talíře. Pak doprostřed salátu vyklopíme vychlazeného lososa, kterým jsme napěchovali formičky na paštičky nebo na pudink. Nazdobíme lístky bazalky a snítkou kopru a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.