Pikantní marinované krůtí řízky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
819 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nadrobno ji nakrájíme. Petrželku omyjeme studenou vodou a okapanou najemno nasekáme.
  • 2
    Krůtí prsa omyjeme a osušíme, naporcujeme na plátky a mírně je naklepeme.
  • 3
    V míse smícháme dl piva, cibuli a petrželku, podle chuti přidáme mletou papriku, pepř a sůl.
  • 4
    Maso vložíme do marinády a necháme alespoň hodinu v chladu odležet. Pak ho postupně obalíme v hladké mouce, vejcích rozšlehaných se zbylým pivem a ve strouhance.
  • 5
    V pánvi rozehřejeme olej a řízky v něm po obou stran usmažíme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.