Pikantní máslo
10 min.
Ingredience
- 125gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPažitka
- 5gramůPetržel kudrnka
- 10gramůŘeřicha
- 5gramůKopr čerstvý
- 6gramůSůl
- 1gramPepř černý celý
- 4mililitryCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Tuky
26 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
182 mg
Cukr
54 mg
Postup přípravy
- 1Pažitku, petržel, řeřichu a kopr omyjeme, oklepeme od vody, nasekáme najemno, máslo necháme změknout na pokojovou teplotu, smícháme s bylinkami, osolíme, opepříme čerstvě umletým pepřem z mlýnku, zakápneme citronovou šťávou a vyšleháme.
- 2Pikantní máslo používáme jako základní pomazánku při přípravě jednohubek a chlebíčků.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.