Pikantní noky s chorizem
15 min.
Ingredience
- 750gramůBramborové noky
- 15mililitrůOlej olivový
- 500gramůKlobása Chorizo
- 750gramůOmáčka sójová
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
63 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Vápník
54 mg
Postup přípravy
- 1Klobásu pokrájíme na kolečka. Petrželku opláchneme a nasekáme na jemné kousky.
- 2Noky uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme a opečeme na něm do zezlátnutí klobásu. Poté přimícháme omáčku, petrželku a necháme prohřát.
- 3Hotovou omáčku smícháme s noky, osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.