Pikantní noky s chorizem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
63 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Vápník
54 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásu pokrájíme na kolečka. Petrželku opláchneme a nasekáme na jemné kousky.
  • 2
    Noky uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme a opečeme na něm do zezlátnutí klobásu. Poté přimícháme omáčku, petrželku a necháme prohřát.
  • 3
    Hotovou omáčku smícháme s noky, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.