Pikantní omáčka

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky, vodu, ocet, mouku, máslo a sůl zahříváme ve vodní lázni za stálého míchání do zhoustnutí. Omáčku necháme vychladnout.
  • 2
    Do vychladlé omáčky vmícháme hořčici, jemně nakrájenou cibuli a okurku, sardelovou pastu, nasekanou petrželku a špetku citronové kůry. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Omáčku podáváme k rybám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.