Pikantní omáčka s feferonkami

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
53 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s osolenou vodou uvaříme ve slupce brambory, které po uvaření scedíme, necháme vychladnout, oloupeme je a prolisujeme. Jedno vejce uvaříme ve vodě natvrdo, opláchneme studenou, oloupeme, žloutek nakrájíme na kostky, dáme do mísy, přidáme syrový žloutek, olej a dobře utřeme, vmícháme oloupanou a nadrobno nasekanou cibuli, hořčici, citrónovou kůru a citrónovou šťávu z jednoho citronu, osolíme, opepříme, přidáme nasekané kapary, prolisované brambory, nasekané feferonky, zalijeme vínem a všechno dobře rozmixujeme.
  • 2
    Hotovou omáčku uchováváme v lednici a před podáváním ji prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.