Pikantní omelety s rýží

20 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
700 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nalijeme studený rybí vývar, přilijeme sójovou omáčku, rýžové víno, přidáme cukr, sůl a promícháme. Do misky rozklepeneme vejce a metlou šleháme, až vznikne krémová hnota. V pánvi rozehřejeme olej, z krémové hmoty usmažíme dvě omelety, které položíme na talířky a necháme vychladnout. Dušenou rýži smícháme s posekanou pažitkou, rozdělíme na omelety, zavineme, šikmo rozkrojíme napůl, upravíme na 4 dezertní talířky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.