Pikantní pečené bramborové slupky
80 min.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
25 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Vápník
75 mg
Postup přípravy
- 1Velmi dobře očištěné a omyté brambory pečeme ve slupce přibližně hodinu v troubě, dokud nezměknou.
- 2Částečně vychladlé brambory rozpůlíme, vydlabeme z nich dužninu tak, aby zůstala přibližně 5 milimetrů silná slupka. Potom je nakrájíme na větší kousky, potřeme olejem, osolíme a opepříme.
- 3Na rozpáleném grilu slupky opékáme na omaštěném grilovacím plechu 5 minut z každé strany, dokud nejsou křupavé a nemají zlatavou barvu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.