Pikantní podmáslí
20 min.

Ingredience
- 500mililitrůMléko - podmáslí
- 2lžícePažitka
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 4krajíceChléb celozrnný pšeničný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
6 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Podmáslí mírně osolíme a dobře rozšleháme.
- 2Čerstvé bylinky omyjeme, jemně nasekáme a vmícháme do podmáslí.
- 3Podáváme vychlazené, s krajíčky tmavého chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.