Pikantní pstruh
50 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 3kusyFeferony
- 2decilitryJogurt bílý
- 2decilitryOlej stolní
- 3stroužkyČesnek
- 800gramůPstruh
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
65 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
269 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěného pstruha osolíme, zaprášíme kořením, vyplníme na kolečka nakrájenými feferonkami a česnekem a uložíme do druhého dne do chladničky.
- 2Připraveného pstruha upečeme na oleji.
- 3Podáváme s rozšlehaným bílým jogurtem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.