Pikantní roláda z mletého masa

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
811 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
71 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
818 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nasekáme nadrobno, česnek utřeme. Starší bezlepkové housky nastrouháme. Získanou strouhanku promícháme s mletým masem a s celými vejci. Směs ochutíme solí, pepřem a nasekanou cibulí, majoránkou a sladkou paprikou. Jestliže máme směs řídkou, zahustíme ji bezlepkovou strouhankou. Takto připravenou masovou směs rozetřeme na alobal, na směs opatrně rozetřeme 3lžíce hořčice a na hořčici rozložíme plátky slaniny. Potom alobal se směsí sbalíme do pevné rolky a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi hodinu. Takto připravené maso servírujeme teplé, nakrájené na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.