Pikantní ryba na grilu s arašídy

85 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
3 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
449 mg
Cukr
337 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou rybu grilujeme asi 1 hodinu, několikrát ji obrátíme.
  • 2
    Poté přidáme trochu zázvoru a 3 stroužky česneku a grilujeme, dokud slupky nezačnou černat. Po vychladnutí oloupeme.
  • 3
    Na wok pánvi nasucho opražíme ořechy nasekané nahrubo. Chilli papričky a sůl utřeme v hmoždíři dohladka, postupně přidáváme citronovou trávu nasekanou najemno, pepř, ořechy, česnek a opět utřeme dohladka. Směs důkladně promícháme v misce s citronovou šťávou a horkou vodou.
  • 4
    Rybu umístíme na tác a potřeme arašídovou pastou. Podáváme s rýží, pastu servírujeme v misce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.