Pikantní salát s melounem

75 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
32 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kořenovou zeleninu oloupeme, nakrájíme na poloviny a vložíme do hrnce se studenou vodou. Přidáme očištěná kuřecí prsa, očištěnou cibuli, sůl a koření. Vaříme na mírném ohni 45 minut doměkka.
  • 2
    Zatím rozpůlíme meloun a tvarovátkem vypícháme z dužiny kuličky, vložíme do mísy. Přidáme feferonku bez semen nakrájenou na proužky a natrhané listy rokety. Vše jemně promícháme.
  • 3
    Uvařené vychladlé kuře vyjmeme, vývar můžeme použít na polévku, maso nakrájíme na nudličky a osolíme.
  • 4
    Na zálivku smícháme olej, citronovou a jablečnou šťávu, sůl a pepř a dáme na chvíli do chladna.
  • 5
    Salát rozdělíme na jednotlivé porce, poklademe nudličkami masa a přelijeme zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.